Σπάνιες -νυχτερινές- απολαύσεις στις “Σούβλες” απέναντι από τα Κοιμητήρια Θεσσαλονίκης

Στη Θεσσαλονίκη μιλούν τον τελευταίο καιρό για ένα κατάστημα λίγο έξω από την πόλη, που έλκει εκείνους “που ξέρουν” και που ζητούν ιδιαίτερες και απολαυστικές στιγμές για τη νύχτα αλλά και τη μέρα τους. Είναι οι “Σούβλες” απέναντι από τα κοιμητήρια Θεσσαλονίκης, στο δρόμο για τη Θέρμη.

Βρεθήκαμε εκεί και απολαύσαμε κρέατα άψογα ψημένα και ποιοτικά πιάτα με άφθονο ποτό και μουσική που ξεσηκώνει. Η φιλική και άμεση ατμόσφαιρα ξεκινάει από το αφεντικό, τον Άρη Ψαρά, που βρίσκεται δίπλα σε όλους τους πελάτες με αμεσότητα και καλή του διάθεση και κάνει όλο το μαγαζί μια παρέα. Αν μάλιστα βρεθείς εκεί μετά τα μεσάνυχτα, οι καταστάσεις είναι ακόμη πιο ιδιαίτερες και πιο απολαυστικές!

Οι Σούβλες είναι ένα κατάστημα που θυμίζει άλλες, πολύ καλύτερες εποχές, που ζήσαμε δεκαετίες πριν και τώρα δύσκολα μπορείς να βρεις. Δεν είναι σε καμία περίπτωση “δήθεν”, δεν προσπαθεί να σε τυφλώσει με “γκουρμεδιές”, αλλά σου προσφέρει αυθεντικές ελληνικές πλούσιες γεύσεις, ποιοτικό φαγητό, και απολαύσεις σε όλα τα επίπεδα. Η τοποθεσία μάλιστα προσφέρεται για νυχτερινά ξεφαντώματα, αφού οι …γείτονες είναι πολύ δύσκολο να ενοχληθούν!

Απ’ ό,τι μας είπε ο Άρης Ψαράς, το κατάστημα βρίσκεται σε φάση μεγάλης ανάπτυξης και σκοπεύει να το κάνει “επίκεντρο” για τη νυχτερινή ζωή της Θεσσαλονίκης. Εμείς πάντως είχαμε καιρό να φάμε τέτοια κρέατα και ανυπομονούμε να το ξαναεπισκεφτούμε!

ΣΟΥΒΛΕΣ
Στέλιου Καζαντζίδη 30
(Έναντι κοιμητηρίων Αναστάσεως του Κυρίου)
Τηλ.: 2314 080888 6973 005.036

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.