Αρχαία νομίσματα σε σωληνάρια του Depon και μια διαμαντένια εκκλησιά σε βράχο στο Παγγαίο: Ιστορίες αρχαιοκαπήλων και χρυσοθήρων

(Πηγή: www.voria.gr)

Ένας τενεκές λάδι και μερικά σακουλάκια με ξηρούς καρπούς που έχουν ως αποστολέα έναν 61χρονο από τη δυτική Θεσσαλονίκη με εξοχικό στην Ποτίδαια Χαλκιδικής και παραλήπτη έναν Γερμανό πολίτη φαντάζει μια συνηθισμένη διαδικασία για τη μεταφορική εταιρεία. Όταν όμως μπαίνουν στην υπόθεση αστυνομικοί της ασφάλειας Θεσσαλονίκης και μπλοκάρουν την αποστολή… κάτι περίεργο συμβαίνει.

Πριν έναν χρόνο ακριβώς, ίσως και νωρίτερα, από τις αρχές του 2023 αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων, Πολιτιστικής κληρονομιάς και Περιβάλλοντος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ήταν σε αναβρασμό. Για καιρό παρακολουθούσαν έναν 61χρονο από την περιοχή της Σταυρούπολης, για τον οποίο είχαν πληροφορίες, επιβεβαίωναν υποψίες, αλλά δεν μπορούσαν να… δέσουν… Πηγή (Πηγή: www.voria.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.