| |

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Νένα Μεντή: «Κάνοντας την αυτοκριτική της δεν θα είναι απόλυτα ικανοποιημένη με το μήνυμα που πέρασε»

(Πηγή: www.zappit.gr)

Home / Ψυχαγωγία / Σταματίνα Τσιμτσιλή για Νένα Μεντή: «Κάνοντας την αυτοκριτική της δεν θα είναι απόλυτα ικανοποιημένη με το μήνυμα που πέρασε»
Σταματίνα Τσιμτσιλή για Νένα Μεντή: «Κάνοντας την αυτοκριτική της δεν θα είναι απόλυτα ικανοποιημένη με το μήνυμα που πέρασε»
Τετάρτη, 3.4.2024, 08:36
Zappit@ZAPPIT_

“Αυτή η παραδοχή ότι βαριόμουν το μωρό μου και της το έχω πει και δεν το έκρυψα, λίγο με αιφνιδίασε” ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Τη χθεσινή συνέντευξη της Νένας Μεντή στην ΕΡΤ και όσα είπε για την κόρη της όταν ήταν μωρό σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η ομάδα της στο Happy Day, αναφέροντας πως… Πηγή

Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *