Παράταση δηλώσεων συμμετοχής έως τις 8 Απριλίου στο 4ήμερο διαδικτυακό σεμινάριο εξοικονόμησης ενέργειας και πόρων, “Energy Scouts Greece 2024”

(Πηγή: seleo.gr)

Μια εβδομάδα παράταση, έως τις 8 Απριλίου, πήρε η προθεσμία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής στο 4ήμερο διαδικτυακό σεμινάριο εξοικονόμησης ενέργειας και πόρων στην επιχείρηση, που προσφέρεται στο πλαίσιο της υπηρεσίας AHK Akademie, στις 11, 16, 18 & 24 Απριλίου 2024, από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Μετά την ολοκλήρωση του διαδικτυακού σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αναλύσουν και να παρουσιάσουν, μέσω ενός πρακτικού Project που θα αναπτύξουν με τη βοήθεια των εισηγητών, πώς μπορούν να βοηθήσουν τις εταιρείες τους να γίνουν πιο βιώσιμες και να προωθήσουν την πράσινη ενεργειακή πολιτική. Τέλος, όλες οι επιχειρήσεις που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον… Πηγή (Πηγή: seleo.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.