“Όπου υπάρχει Αγάπη” – Φιλανθρωπική θεατρική παράσταση για τα παιδιά των παιδοογκολογικών στο θέατρο “Μίκης Θεοδωράκη”

Ο φιλανθρωπικός Οργανισμός Life is Life και η ομάδα του #Πάμε για το Επόμενο σε συνεργασία με την θεατρική ομάδα του 6ου Διαπολιτισμικού Δημοτικού Σχολείου Ελευθερίου Κορδελιού σας προσκαλούν στην φιλανθρωπική θεατρική παράσταση «Όπου υπάρχει Αγάπη» την Κυριακή 14 Απριλίου και ώρα 19:00 στο θέατρο “Μίκης Θεοδωράκης”

Τα παιδία της θεατρικής ομάδας του 6ου Διαπολιτισμικού Δημοτικού Σχολείου Ελευθερίου  Κορδελιού, ανεβαίνουν στο σανίδι και παίζουν για τα Παιδιά των παιδοογκολογικών της Πόλης μας ΑΧΕΠΑ & ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ, με σκοπό την συλλογή Δώρων και Λαμπάδων ενόψει του Πάσχα.

Λίγα λόγια για την υπόθεση του έργου:

«Όπου υπάρχει Αγάπη» με 2 μικρά θεατρικά: «Η Λίμνη των Κύκνων» θεατρική διασκευή από το γνωστό μπαλέτο του Τσαϊκόφσκι και «Το τραγούδι της Αγάπης» . Ο κόσμος έχει γίνει κακός επειδή χάθηκε το τραγούδι της Αγάπης, δύο παιδιά αναλαμβάνουν να το βρουν, θα τα καταφέρουν;

Κείμενα – Διασκευή και Σκηνοθεσία: Αναστασία Θυμιοπούλου.

Η παράσταση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Κορδελιού – Εύοσμου δια της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Εθελοντισμού και με την υποστήριξη της Εθελοντικής Διακονίας Αστέγων.

Είσοδος Ελεύθερη

Θέατρο “Μίκης Θεοδωράκης”, Παρατσικόγλου & Μητροπολίτη Σμύρνης Χρυσοστόμου, Ελευθέριο Κορδελιό.

Ώρα προσέλευσεις 18:30

Την βραδιά της παράστασης θα πραγματοποιείται συλλογή Δώρων και Λαμπάδων για τα παιδιά που νοσηλεύονται στα παιδοογκολογικά ΑΧΕΠΑ και ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ, ηλικίας έως 17 ετών.

Είδη Συλλογής: Παζλ, Παιχνίδια, Βιβλία, Επιτραπέζια, Gadgets (για τα παιδιά εφηβικής ηλικίας), Λαμπάδες για ηλικίες από Μηνών έως και 17 Ετών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.