Αποκλειστικές φωτό & βίντεο από την ελληνική γιορτή στον Λευκό Οίκο -Χοροί και μεζέδες, η Ουάσινγκτον μίλαγε χθες ελληνικά

(Πηγή: www.iefimerida.gr)

Οι πόρτες του Λευκού Οίκου άνοιξαν το απόγευμα της Πέμπτης για την ελληνοαμερικανική κοινότητα που γιόρτασε με καθυστέρηση λίγων ημερών την 25η Μαρτίου μαζί με τον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν.

Οι καλεσμένοι πέρασαν υπό βροχή τους διαδοχικούς ελέγχους, ενώ ένας σκύλος της ασφάλειας είχε επιστρατευτεί στο πλαίσιο των μέτρων και «υποδεχόταν» τους επισκέπτες.

Για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια που πραγματοποιείται η εκδήλωση συνέπεσε ο Λευκός Οίκος να έχει πασχαλινή διακόσμηση με αμέτρητα αυγά και ανθοσυνθέσεις κατά μήκος του διαδρόμου στο ισόγειο, που δημιουργούσαν ένα εντυπωσιακό σκηνικό.

Η μπάντα του αμερικανικού στρατού έπαιζε ελληνικούς σκοπούς στην είσοδο, όπου είχαν τοποθετηθεί ελληνικές σημαίες μαζί… Πηγή (Πηγή: www.iefimerida.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.