Σιμος Δανιηλίδης: Αναγκαία η παρουσία της Πυροσβεστικής και ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας στο δάσους του Σεϊχ Σου και στην περιφερειακή οδό σε όλο το μήκος των εργασιών του του flyover

(Πηγή: seleo.gr)

Οι προτάσεις του δημάρχου Νεάπολης-Συκεών για τον έλεγχο του κυκλοφοριακού εμφράγματος που προκαλούν οι εργασίες για το flyover και την προστασία του δάσους του Σέιχ Σου από τις πυρκαγιές.
Με την ευκαιρία της πρόσφατης επίσκεψης του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στη Θεσσαλονίκη και της σύσκεψης που έγινε υπό την προεδρία του στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με τη συμμετοχή δημάρχων του νομού, ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών έθεσε σε πρώτο πλάνο σημαντικά ζητήματα που αφορούν την ασφάλεια της πόλης.

Ο Σίμος Δανιηλίδης επισήμανε στον υπουργό ότι χρειάζεται να προγραμματιστούν συγκεκριμένες αλλαγές στη λειτουργία της Ελληνικής Αστυνομίας αλλά και της Πυροσβεστικής (η οποία πλέον… Πηγή (Πηγή: seleo.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.