“Στους δασκάλους λέμε ναι – στο σχολείο λέμε ναι – όχι λέμε στη διάλυση του 89” το τραγούδι των γονέων και των παιδιών του 89ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης ενώπιον του Δημάρχου

Τα παιδιά και οι γονείς του 89ου Δημοτικού Σχολείου χειροκροτήθηκαν ακόμη και από τον …ίδιο τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Στέλιο Αγγελούδη, όταν μετά την τοποθέτηση του πρόεδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 89ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης κ. Αντώνη Μανωλή, τραγούδησαν κατά του κλεισίματος του σχολείου, με τη μελωδία του γνωστού άσματος του Λουκιανού Κελαηδόνη:

“Στο σχολείο μας λέμε ΝΑΙ, στη γειτονιά μας λέμε ΝΑΙ,
με τους φίλους μας λέμε ΝΑΙ, με τους δασκάλους λέμε ΝΑΙ,
ΟΧΙ λέμε στη διάλυση, ΟΧΙ και στη συγχώνευση,
ΟΧΙ λέμε στο κλείσιμο, του 89″

@89o.elem.school.t

“Στους δασκάλους λέμε ναι – στο σχολείο λέμε ναι – όχι λέμε στη διάλυση του 89” το τραγούδι των γονέων και των παιδιών του 89ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης ενώπιον του Δημάρχου

♬ πρωτότυπος ήχος – 89o elem school Thessaloniki
Video από το Voria.gr

Μετά τα χειροκροτήματα ακολούθησε μια θετική ατμόσφαιρα, που όμως γρήγορα μετατράπηκε σε έντονο διάλογο ανάμεσα στο Δήμαρχο και στους γονείς. Ο κ. Αγγελούδης, από την πλευρά του επέμεινε ότι είναι με το μέρος των γονιών και ότι δεν προτίθεται να κλείσει το σχολείο και θα το κάνει μόνο αν οι τεχνικές εκθέσεις το απαιτήσουν, όμως οι γονείς δεν φαίνονταν να πείθονται και απαίτησαν επανειλημμένα, παίρνοντας το λόγο ξανά, να ενημερώνονται επακριβώς για την πρόοδο των μελετών και των εκθέσεων που σχετίζονται με το κτήριο.

Οι γονείς δήλωσαν αποφασισμένοι ότι θα συνεχίσουν τον αγώνα για να αποτραπεί το κλείσιμο του σχολείου της γειτονιάς τους, αν δεν χτιστεί καινούργιο στην ίδια περιοχή.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.