(Πηγή: seleo.gr)
Να ισορροπήσουν μεταξύ του «λόγω της ζέστης μου κόβεται η όρεξη» και του «πάμε για φαγητό κάπου που να έχει ήλιο», καλούνται οι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της εστίασης, λόγω της κλιματικής αλλαγής.
Από τη μία πλευρά η υψηλότερη θερμοκρασία, συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια, οδηγεί πιο σύντομα από το αναμενόμενο τους ανθρώπους σε παραθαλάσσια μέρη, καθώς θέλουν να «χαρούν» τον καλό καιρό, από την άλλη όμως, όταν ο υδράργυρος ανεβαίνει ιδιαίτερα ψηλά, η ζέστη είναι τόσο απωθητική, που όσοι επιλέγουν να πάνε σε εστιατόρια και καφετέριες ψάχνουν μέρη όπου θα δροσιστούν.
Πρόσφατη μελέτη του ΜΙΤ, επιβεβαιώνει το παραπάνω, καθώς έδειξε… Πηγή (Πηγή: seleo.gr)