(Πηγή: seleo.gr)
Όπως πολλά άλλα πράγματα στον κόσμο, συχνά θεωρούμε ότι το φαγητό μας διασπάται το ίδιο.
Έτσι, πετάμε το φαγητό που περισσεύει, χωρίς να σκεφτόμαστε ότι με τη σωστή συντήρηση ή το προγραμματισμένο μαγείρεμα θα μπορούσαμε να γλιτώσουμε αυτή τη σπατάλη. Πέρα από την οικονομική ζημία που βιώνουμε εμείς, τα αποφάγια μας που καταλήγουν σε χωματερές παράγουν τo μεθάνιο, ένα αέριο που θεωρείται πιο επικίνδυνο και από το διοξείδιο του άνθρακα.
Τι μπορούμε να κάνουμε για να μειώσουμε τη σπατάλη φαγητού στο σπίτι;
Παρακάτω σας παρουσιάζουμε μερικές από τις πιο δημοφιλείς μεθόδους συντήρησης φαγητού, που μπορούν να γίνουν εύκολα στην κουζίνα σας και μία μέθοδο πρόληψης… Πηγή (Πηγή: seleo.gr)