Απόπειρα δολοφονίας Φίτσο: Ο «συμπαθητικός γείτονας» που πυροβόλησε τον Σλοβάκο πρωθυπουργό «πρέπει να τρελάθηκε»

(Πηγή: www.iefimerida.gr)

Ενώ ο κόσμος παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα την πορεία της υγείας του Σλοβάκου πρωθυπουργού, Ρόμπερτ Φίτσο, νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τον οργισμένο λογοτέχνη Γιουράι Τσιντούλα, που αποπειράθηκε να τον δολοφονήσει.

Ο συνταξιούχος που κατηγορείται ότι ήθελε να σκοτώσει τον πρωθυπουργό της Σλοβακίας εμφανίζει πολλά πρόσωπα, όμως κανένα από αυτά δεν φαίνεται να συνάδει πραγματικά με την ακραία πράξη του.

Περνώντας μπροστά από μια σειρά πολυκατοικίες στο Λέβιτσε, μια κωμόπολη της κεντρικής Σλοβακίας, οι περαστικοί ρίχνουν μια γρήγορη ματιά προς τον έβδομο όροφο. Ο φερόμενος ως δράστης, η ταυτότητα του οποίου δεν δόθηκε στη δημοσιότητα από τις αρχές, αλλά είναι… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *