Φονικό στη Μακρυνεία: Το τηλεφώνημα που εξετάζουν οι Αρχές
(Πηγή: www.agriniopress.gr)
Για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατηγορείται ο 44χρονος Σ.Ζ. που συνελήφθη στην Μακρυνεία το Σάββατο 17 Ιανουαρίου.
Ο καθ’ ομολογίαν δράστης του φονικού, που είχε ως θύμα τον πρόεδρο του Λιθοβουνίου Κώστα Αλεξανδρή, κρατείται στην Α.Δ. Αιτωλίας και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιτωλοακαρνανίας (παράλληλη έδρα Μεσολόγγι).
Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων του χωριού οι δύο πρώην φίλοι και πρωταγωνιστές της τραγωδίας είχαν προσωπικές διαφορές. Ο 44χρονος απέδωσε το αίτιο σε ερωτική αντιζηλία.
«Φοβήθηκα μην με σκοτώσει», φέρεται να είπε και δήλωσε στους Αστυνομικούς του Α.Σ. Γαβαλούς πως ο 50χρονος τον απείλησε. Πληροφορίες του agriniopress αναφέρουν πως εξετάζεται εάν ο δράστης ενημερώθηκε τηλεφωνικώς για την… Πηγή
