|

Κιμ -Πούτιν με μηνύματα κατά της Δύσης

(Πηγή: www.zougla.gr)

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν και ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν ξεκίνησαν την Τετάρτη μια σύνοδο κορυφής στην Πιονγκγιάνγκ, όπου είναι πιθανό να συζητήσουν τρόπους για την ενίσχυση των στρατιωτικών δεσμών τους.

Ο Πούτιν έφτασε στην πλατεία Κιμ Ιλ Σουνγκ, η οποία ήταν στολισμένη με ρωσικές και βορειοκορεατικές σημαίες μαζί με μεγάλα πορτρέτα των δύο ηγετών. Ακολούθηκε τελετή πριν από τις συνομιλίες στον Κρατικό Ξενώνα Κουμσουζάν, όπου είναι πιθανό να υπογραφεί μια συμφωνία “στρατηγικής εταιρικής σχέσης“.

Ο Κιμ είχε προηγουμένως υποδεχθεί τον Πούτιν στο αεροδρόμιο, με τους δύο διεθνώς απομονωμένους ηγέτες να αγκαλιάζονται στο κόκκινο χαλί, υπογραμμίζοντας την ολοένα και πιο στενή σχέση… Πηγή

Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *