Η πρώτη απευθείας επίθεση του Ισραήλ στην Υεμένη

(Πηγή: www.news247.gr)

Νέα δεδομένη στην πολύπαθη Μέση Ανατολή προκαλεί το αεροπορικό χτύπημα του Ισραήλ στην Υεμένη, εγείροντας ανησυχία για νέα κλιμάκωση στην περιοχή.

Ισραηλινά αεροσκάφη έπληξαν αρκετούς στόχους, συμπεριλαμβανομένης ενεργειακής υποδομής στο λιμάνι Χοντέιντα της Υεμένης, ως απάντηση σε επίθεση με drone από μαχητές Χούθι στο Τελ Αβίβ.

Το Σάββατο, ισραηλινά πολεμικά αεροσκάφη εξαπέλυσαν μπαράζ επιδρομών σε επιλεγμένους στόχους των ανταρτών Χούθι στην Υεμένη, ως απάντηση στην επίθεση της Παρασκευής με drone στο Τελ Αβίβ, η οποία εξέθεσε την ισχυρή ισραηλινή αεράμυνα.

«Επιδρομές του εχθρού Ισραήλ σε εγκαταστάσεις αποθήκευσης πετρελαίου στο λιμάνι Χοντέιντα» οδήγησαν σε θανάτους και σε τραυματισμούς, ανέφερε το υπουργείο Υγείας των Χούθι, σε μήνυμα… Πηγή

Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *