Μέχρι και 200 βιασμούς υπέστη η Ζιζέλ – Οι προσεκτικές κινήσεις του συζύγου για να μην κινήσει υποψίες | in.gr
(Πηγή: www.in.gr)
Με την κατάθεση του θύματος θα συνεχιστεί σήμερα στη Γαλλία η δίκη για την υπόθεση των, οργανωμένων από τον σύζυγο, βιασμών της Ζιζέλ Π. που έχει συγκλονίσει τη χώρα και έχει συγκεντρώσει το διεθνές ενδιαφέρον.
Την Τετάρτη κατέθεσε ο επικεφαλής της αστυνομικής έρευνας που έχει καταφέρει να ταυτοποιήσει περίπου 50 από τους 72 συνολικά άνδρες που φέρεται να βίασαν τη Ζιζέλ Π. ενώ η ίδια ήταν ναρκωμένη από τον σύζυγό της, Ντομινίκ Π.
Η έρευνα των αρχών στη Γαλλία βασίστηκε σε συνομιλίες και ηλεκτρονικές επαφές του συζύγου που καλούσε άνδρες, δίνοντας τους σαφείς οδηγίες, να συνευρεθούν με τη γυναίκα του.
Περίπου 30 από… Πηγή
