Με όπλο και μαχαίρι έκανε 10 ληστείες σε 20 μέρες
(Πηγή: www.zougla.gr)
Συνελήφθη την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2024 στο Μενίδι, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφάλειας Διονύσου, 46χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται ότι διέπραξε 9 ένοπλες ληστείες και 1 απόπειρα, σε καταστήματα, φαρμακεία και σούπερ μάρκετ σε διάφορες περιοχές της Βορειοανατολικής και Δυτικής Αττικής.
Προηγήθηκε συστηματική έρευνα από την οποία προέκυψε ότι ο δράστης, τουλάχιστον από τον περασμένο Αύγουστο, διέπραττε ένοπλες ληστείες σε βάρος υπαλλήλων καταστημάτων -κυρίως φαρμακείων-, με σκοπό τον παράνομο πορισμό εισοδήματος για βιοπορισμό.
Μάλιστα, διαπιστώθηκε ότι ο κατηγορούμενος διέπραξε τις ανωτέρω ένοπλες ληστείες σε διάστημα μόλις 20 ημερών (από 14-08-2024 έως… Πηγή
