Απόρρητα έγγραφα της ΕΥΠ «πιάστηκε» να παραδίδει η 37χρονη αξιωματικός στον «εγκέφαλο» του κυκλώματος προστασίας οίκων ανοχής – Την έχουν καταγράψει σε βίντεο

(Πηγή: www.newsit.gr)

Απόρρητα έγγραφα της ΕΥΠ για σοβαρές υποθέσεις παρέδιδε στον αρχιμαφιόζο, η 37χρονη αστυνομικός του κυκλώματος που πουλούσε προστασία σε οίκους ανοχής και λέσχες, δημιουργώντας εύλογα ερωτήματα στους «Αδιάφθορους» για το ρόλο και τα σχέδιά της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η μαφιόζικη ομάδα του «Κρητικού», αποτελούσε τα τελευταία τέσσερα χρόνια τον νούμερο ένα στόχο των «Αδιάφθορων» της ΕΛ.ΑΣ. Ήξεραν ότι είχαν διαβρώσει αξιωματικούς της Οικονομικής Αστυνομίας που μάθαιναν πληροφορίες για τους ελέγχους σε χαρτοπαικτικές λέσχες και οίκους ανοχής, τις οποίες πουλούσαν  στους ενδιαφερόμενους για περίπου 2.500 ευρώ το μήνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η αστυνόμος της Οικονομικής Αστυνομίας ζούσε μέσα στην χλιδή, βάζοντας σε υποψίες τους «Αδιάφθορους» για την πηγή… Πηγή (Πηγή: www.newsit.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *