Σεισμοί στη Σαντορίνη: Έκτακτo δρομολόγιo της Attica Group από Σαντορίνη

Με ένα νέο έκτακτο δρομολόγιο θα διευκολύνει η Attica Group τις μετακινήσεις όσων κατοίκων αλλά και επισκεπτών θέλουν να φύγουν από την Σαντορίνη εξαιτίας των συνεχόμενων ισχυρών σεισμών που έχουν κάνει το νησί να βρίσκεται σε απόλυτη επιφυλακή.

«Με αίσθημα ευθύνης και ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών, η Attica Group ενημερώνει το επιβατικό κοινό πως προχώρησε στον προγραμματισμό έκτακτου δρομολογίου από τη Σαντορίνη, με στόχο τη διευκόλυνση των μετακινήσεων των κατοίκων και των επισκεπτών του νησιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το έκτακτο δρομολόγιο θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα (3.2.2025) από το πλοίο Kissamos, το οποίο θα αναχωρήσει στις 21:00 από το Ηράκλειο Κρήτης θα προσεγγίσει το λιμάνι… (Πηγή: www.newsit.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *