Σαντορίνη: «Ρίχτερ» ανησυχίας για τις προμήθειες σε περίπτωση που το λιμάνι του Αθηνιού αποκλειστεί – Αγωνία και για πιθανή έλλειψη εργαζομένων

Σαντορίνη: «Ρίχτερ» ανησυχίας για τις προμήθειες σε περίπτωση που το λιμάνι του Αθηνιού αποκλειστεί – Αγωνία και για πιθανή έλλειψη εργαζομένων

«Ρίχτερ» ανησυχίας έχουν προκαλέσει οι σεισμοί στην Σαντορίνη. Με τη γη να σείεται στις Κυκλάδες και πολλούς κατοίκους, επισκέπτες και εργαζόμενους να εγκαταλείπουν με πλοία και αεροπλάνα το νησί, καθώς φοβούνται το ενδεχόμενο ενός ισχυρότερου σεισμού, όσοι μένουν πίσω προσπαθούν μεν να παραμείνουν ψύχραιμοι, ωστόσο προβληματίζονται και για τις επιπτώσεις του φαινομένου στην καθημερινότητα.

Της Εύης Κατσώλη

Η βασική πηγή ανησυχίας αυτή τη στιγμή είναι για τις προμήθειες αγαθών και προϊόντων σε περίπτωση που για κάποιο λόγο το λιμάνι του Αθηνιού αποκλειστεί…. (Πηγή: www.enikos.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *