Σε κώμα είχε πέσει το νεογνό στο Ηράκλειο προτού αφήσει την τελευταία του πνοή χθες στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο όπου το είχαν μεταφέρει σοκαρισμένοι οι γονείς του την Κυριακή.
«Ο RSV αρχίζει με ένα απλό συνάχι γι’ αυτό οι γονείς με το παραμικρό σύμπτωμα πρέπει να καλούν τον παιδίατρο»
Το νεογνό είχε προσβληθεί από τον ιό RSV (αναπνευστικός συγκυτιακός ιός) και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο απύρετο αλλά με φοβερή δύσποια. Ωστόσο, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.
«Ήρθε σε εμάς στην εφημερία σε πολύ βαριά κατάσταση και διασωληνώθηκε», δήλωσε στο patris.gr η διευθύντρια της Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών του Βενιζέλειου Νοσοκομείου… (Πηγή: www.tanea.gr)