Όλαφ Σολτς: «Η Ουκρανία είναι το θύμα και πρέπει να πράξουμε αναλόγως» – τάχθηκε υπέρ της συνέχισης της διατλαντικής συνεργασίας

Όλαφ Σολτς: «Η Ουκρανία είναι το θύμα και πρέπει να πράξουμε αναλόγως» – τάχθηκε υπέρ της συνέχισης της διατλαντικής συνεργασίας

«Η Ουκρανία είναι η χώρα που δέχτηκε επίθεση, είναι το θύμα της ρωσικής επιθετικότητας. Αυτό είναι η αλήθεια και αυτό είναι σαφές σε όλους (…) και σημαίνει ότι πρέπει να πράξουμε αναλόγως», τόνισε ο καγκελάριος Όλαφ Σολτς μετά την Σύνοδο στο Λονδίνο και υπογράμμισε την ανάγκη να συνεχιστεί η στήριξη με οικονομικά και στρατιωτικά μέσα.

Οι μεγαλύτεροι υποστηρικτές της Ουκρανίας είναι οι ΗΠΑ και η Γερμανία, σημείωσε ο κ. Σολτς και ανέφερε ότι μόνο το Βερολίνο έχει διαθέσει μέχρι τώρα 44 δισεκατομμύρια… (Πηγή: www.enikos.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *