Ο Μακρόν μιλά για «απάντηση σε δυο στάδια» στους δασμούς Τραμπ – Καλεί τις ευρωπαϊκές εταιρείες σε «πάγωμα» επενδύσεων στις ΗΠΑ

Στην αντεπίθεση ο Εμανουέλ Μακρόν μετά τους δασμούς Τραμπ / MOHAMMED BADRA/Pool via REUTERS

Στην αντεπίθεση βγαίνει ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν μετά τους δασμούς του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ που «πάγωσαν» τον πλανήτη.

Ο Εμανουέλ Μακρόν καταδίκασε την «βάναυση και αβάσιμη» απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ για τους δασμούς που σοκάρουν το παγκόσμιο εμπόριο και θέτουν σε κίνδυνο την ευρωπαϊκή οικονομία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάλιστα ο Γάλλος πρόεδρος κάλεσε τις ευρωπαϊκές εταιρείες να «παγώσουν» τις νέες επενδύσεις τους στις ΗΠΑ καθώς μιλώντας σε Γάλλους επιχειρηματίες είπε πως χαρακτηριστικά: «Ποιο είναι το νόημα να έχουμε μεγάλους Ευρωπαίους παίκτες που επενδύουν δισεκατομμύρια στην αμερικανική οικονομία την… (Πηγή: www.newsit.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *