Οδηγίες για την ασφάλεια των τροφίμων στο πασχαλινό τραπέζι

Τρίτη, 15 Απριλίου 2025, 10:34 πμ

Η Ένωση Καταναλωτών Ελλάδας παρέχει χρήσιμες οδηγίες για την ασφάλεια των τροφίμων κατά την προετοιμασία του Πασχαλινού τραπεζιού, βοηθώντας τους καταναλωτές να απολαύσουν τις εορταστικές τους στιγμές με υγεία και ασφάλεια.

Καθώς το Πάσχα πλησιάζει, είναι σημαντικό να τηρούμε ορισμένες βασικές πρακτικές στη διαχείριση των τροφίμων με σκοπό την ασφάλεια μας

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οδηγίες για την Ασφάλεια των Τροφίμων:

Αγορά Φρέσκων Τροφίμων από αξιόπιστους προμηθευτές και πάντα με έλεγχο των ημερομηνιών λήξης Αποθήκευση των Τροφίμων κρατώντας τα ευαίσθητα τρόφιμα στο ψυγείο και ακολουθώντας τις οδηγίες αποθήκευσης τους Σωστός Χειρισμός και Προετοιμασία με τακτικό πλύσιμο των χεριών και χρήση καθαρών εργαλείων… (Πηγή: www.enimerosi24.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *