Σε συναγερμό βρίσκονται στο Κίεβο, μετά την προειδοποίηση της πρεσβείας των ΗΠΑ για πιθανή μεγάλη αεροπορική επίθεση της Ρωσίας στην ουκρανική πρωτεύουσα.
«Η πρεσβεία των ΗΠΑ στο Κίεβο έλαβε πληροφορίες σχετικά με μια δυνητικά σημαντική αεροπορική επίθεση που μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή τις επόμενες ημέρες» αναφέρει στην επίσημη ιστοσελίδα της.
Επίσης, συνιστά στους πολίτες των ΗΠΑ να είναι έτοιμοι να καταφύγουν αμέσως σε ασφαλή σημεία, σε περίπτωση που ανακοινωθεί αεροπορικός συναγερμός.
Μάλιστα, η αμερικανική πρεσβεία δίνει σχετικές οδηγίες:
Προσδιορίστε τις τοποθεσίες των καταφυγίων πριν από κάθε αεροπορική ειδοποίηση.Κατεβάστε μια αξιόπιστη εφαρμογή ειδοποίησης στο κινητό σας τηλέφωνο, όπως η σειρήνα αεροπορικής επιδρομής ή… (Πηγή: www.iefimerida.gr)