Συνταγή για απολαυστικό ογκρατέν ψαριού με πέστο – Ψήνεται σε 15 λεπτά

Συνταγή για απολαυστικό ογκρατέν ψαριού με πέστο – Ψήνεται σε 15 λεπτά

Αναζητάτε ένα υγιεινό και νόστιμο δείπνο που δεν απαιτεί ώρες στην κουζίνα; Τα traybakes (φαγητά στο ταψί) είναι η ιδανική λύση για τις πολυάσχολες ημέρες της εβδομάδας. Ξεχάστε το άγχος του μαγειρέματος μετά τη δουλειά και ανακαλύψτε πώς μπορείτε να φτιάξετε ένα απολαυστικό ογκρατέν ψαριού με κρέμα πέστο, που ψήνεται σε μόλις 15 λεπτά.

Ο όρος “ογκρατέν” (gratin) μπορεί να ακούγεται περίπλοκος, αλλά στην πραγματικότητα αναφέρεται στην προσθήκη τριμμένου τυριού (ή φρυγανιάς/αυγών) πάνω από το φαγητό, δημιουργώντας μια χρυσαφένια και τραγανή κρούστα κατά το ψήσιμο.

Η Manon Lagrève, πρώην διαγωνιζόμενη του… (Πηγή: www.enikos.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *