Επιβάτες αυτοκινήτου ξυλοκόπησαν εργαζόμενο καθαριότητας στην Αχαρνών γιατί τους εμπόδιζε το απορριμματοφόρο – Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της επίθεσης

Επίθεση δέχτηκε ένας υπάλληλος του δήμου της Αθήνας που εργάζεται στην καθαριότητα για απίστευτο λόγο στην περιοχή του Αγίου Νικολάου Αχαρνών. Το βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που γίνεται η επίθεση σοκάρει.

Η στιγμή της επίθεσης στον εργαζόμενο στην καθαριότητα

Το περιστατικό σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο (07.06.2025) πριν τα μεσάνυχτα στην οδό Νιόβης στον Άγιο Νικόλαο Αχαρνών, όταν ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρεις επιβάτες, επιχείρησε να προσπεράσει απορριμματοφόρο με υπαλλήλους στην καθαριότητα την ώρα που ήταν δίπλα σε κάδους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι εργαζόμενοι της καθαριότητας βλέποντας ότι δεν υπήρχε ορατότητα είπαν στους επιβάτες του αυτοκινήτου να περιμένουν ώστε να είναι ασφαλείς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτοί όχι μόνο… (Πηγή: www.newsit.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *