Στην οδό Σκούφου, λίγα μόλις βήματα από το Σύνταγμα, η γαστρονομική σκηνή της Αθήνας έχει αποκτήσει ένα καινούργιο, πολυδιάστατο σημείο αναφοράς.
Το Anthes, αποτέλεσμα της συνεργασίας μιας έμπειρης ομάδας φίλων από τον χώρο της εστίασης, του Χάρη Δάρρα και του Δημήτρη Καράκογλου που ένωσαν τις δυνάμεις τους με τους Στρατή Αθανασάκο, Πάνο Κωστόπουλο και Ευθύμη Καλλιμάνη, προσφέρει μια σύγχρονη ματιά στη μεσογειακή κουζίνα με fusion επιρροές, ενορχηστρωμένη από τον executive chef Ιπποκράτη Αναγνωστέλη, που τον γνωρίσαμε από το Kensho της Μυκόνου και το Crios της Πάρου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ο χώρος, διαμορφωμένος σε επίπεδα, συνδυάζει έξυπνα τον αστικό, βιομηχανικό σχεδιασμό με το ξύλο σε θερμές,... Πηγή