ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ, ΜΟΛΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥONTAI, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

Συνταγή για παραδοσιακή τυροκαυτερή με φέτα και πιπεριά

Συντάκτης:
Κατηγορία: Τελευταία νέα
 

(Πηγή: www.enikos.gr)

Η τυροκαυτερή είναι κλασικό ορεκτικό της ελληνικής κουζίνας. Η πικάντικη γεύση της φέτας σε συνδυασμό με την καυτερή πιπεριά, την καθιστούν το ιδανικό συνοδευτικό σε κάθε γεύμα. Ακολουθεί μια εύκολη συνταγή για εγγυημένα αποτελέσματα σε σύντομο χρόνο.

1 συσκευασία (περίπου 225 γρ.) φέτα, καλά θρυμματισμένη
3 καυτερές πράσινες πιπεριές, χωρίς κοτσάνι ή περισσότερες
1 φλιτζάνι πλήρες ελληνικό γιαούρτι
⅓ φλιτζάνι ελαιόλαδο
2 κουταλιές της σούπας πάστα γλυκιάς κόκκινης πιπεριάς (προαιρετικά)
1 κουταλιά της σούπας λευκό ξύδι
1 σκελίδα σκόρδο, πολτοποιημένη (προαιρετικά)
1 πρέζα πιπέρι καγιέν

Τοποθετήστε τη φέτα σε ένα μεγάλο γυάλινο μπολ.
Βάλτε τις πράσινες πιπεριές σε έναν επεξεργαστή τροφίμων και πολτοποιήστε τις σε πάστα.
Μεταφέρετε την πάστα στο μπολ... Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *