ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ, ΜΟΛΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥONTAI, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

Καύσωνας και τρόφιμα: Τι πρέπει να γνωρίζουμε για τη συντήρηση κρεατικών και τυροκομικών

Συντάκτης:
Κατηγορία: Τελευταία νέα
 

(Πηγή: www.gnomionline.gr)

Μάλιστα τονίζει πως πρέπει να αποφεύγουμε να βάζουμε ευαλλοίωτα τρόφιμα στις πόρτες του ψυγείου γιατί εκεί η θερμοκρασία είναι πιο υψηλή σε σχέση με τον υπόλοιπο ψυκτικό θάλαμο. Επίσης όσο χαμηλότερα βρισκόμαστε τόσο χαμηλότερα είναι η θερμοκρασία σε σχέση με ψηλότερα, καθώς ο ζεστός αέρας είναι ελαφρύτερος και ανεβαίνει προς τα πάνω.

Οι επιστήμονες εξηγούν τι οφείλουν να κάνουν οι καταναλωτές όταν το θερμόμετρο παίρνει την ανιούσα

Ενώ το θερμόμετρο έχει ήδη ξεκινήσει τα άλματα προς τα πάνω και ο καύσωνας έχει χτυπήσει την πόρτα μας, αλλάζουν αρκετά στην καθημερινότητά μας, όπως η συντήρηση των τροφίμων.

Όπως τονίζει στην Voria.gr,  ο ερευνητής του Ινστιτούτου Κτηνιατρικών Ερευνών του ΕΛΓΟ... Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *