ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ, ΜΟΛΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥONTAI, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

Αγρίνιο: Οδύνη για τον χαμό του 21χρονου στο τραγικό τροχαίο, εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο οι γονείς του

Συντάκτης:
Κατηγορία: Τελευταία νέα
 

(Πηγή: www.agriniopress.gr)

Δεν χωράει ο ανθρώπινος νου τη νέα τραγωδία που «γράφτηκε» στην άσφαλτο στο Αγρίνιο. 21χρονος νεαρός απανθρακώθηκε στο όχημα που οδηγούσε, μετά από σφοδρή μετωπική σύγκρουση, την περασμένη νύχτα.

Τραγικός ο απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 5-7-25 στην εθνική οδό, στο ύψος του πρώην πολυκλαδικού.

Μετά από τη σύγκρουση Ι.Χ. επιβατικού με βαν, το Ι.Χ. έπεσε σε χαντάκι και έπιασε φωτιά με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί ο νεαρός οδηγός του, Θανάσης Καφρίτσας, 21 ετών και να απανθρακωθεί.

Η συνοδηγός κατάφερε να βγει από το φλεγόμενο όχημα ελαφρά τραυματισμένη. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές πυροσβεστικές και αστυνομικές δυνάμεις, ενώ... Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *