Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Εφόδους σε βοσκοτόπια ξεκινά η ΕΛ.ΑΣ. – «Ξεσκονίζουν» επιδοτήσεις για ελαιόδενδρα και μελίσσια
(Πηγή: www.enikos.gr)
Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Εφόδους σε βοσκοτόπια ξεκινά η ΕΛ.ΑΣ. – «Ξεσκονίζουν» επιδοτήσεις για ελαιόδενδρα και μελίσσια
Το σχέδιο της ομάδας ανάκτησης επιδοτήσεων για να επιστραφούν οι ενισχύσεις που εισπράχθηκαν παράνομα από αγρότες και κτηνοτρόφους.
Των Α. ΚΑΝΔΥΛΗ, Θ. ΠΑΝΟΥ, Κ. ΧΕΛΙΔΩΝΗ – ΠΗΓΗ: Realnews
Συνολικά 25 υποθέσεις που αφορούν παράνομες αγροτικές επιδοτήσεις από τον ΟΠΕΚΕΠΕ ερευνούν οι Ευρωπαίοι εντεταλμένοι εισαγγελείς στη χώρα μας. Οι έρευνες δεν περιλαμβάνουν μόνον ψευδείς δηλώσεις νέων αγροτών, ιδιοκτητών ή ενοικιαστών μεγάλων εκτάσεων βοσκοτόπων, με σκοπό την απόκτηση δικαιωμάτων ενίσχυσης από το εθνικό απόθεμα.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες της Realnews, μια άλλη κατηγορία επιδοτήσεων, στην οποία εστιάζουν οι Ευρωπαίοι εισαγγελείς, αφορά… Πηγή
