Κομισιόν / Ρίχνει τους τόνους για το φιάσκο με Χαφτάρ – Επικαλείται «ζήτημα πρωτοκόλλου»
(Πηγή: tvxs.gr)
Να ρίξει τους τόνους αναφορικά με το χθεσινό διπλωματικό φιάσκο με το «μπλόκο» του Χαλίφα Χαφτάρ σε ευρωπαϊκή αντιπροσωπεία στη Βεγγάζη, επιχειρεί η ΕΕ, με τον εκπρόσωπο της Κομισιόν, Μάρκους Λάμερτ, να επικαλείται «ζήτημα πρωτοκόλλου».
Η αποστολή αποτελείτο από τον Επίτροπο Μετανάστευσης, Μάγκνους Μπρούνερ, τους υπουργούς Εσωτερικών της Ιταλίας και της Μάλτας και τον υπουργό Μετανάστευσης της Ελλάδας.
Κατά τη σημερινή ενημέρωση της Επιτροπής, ο ίδιος εκπρόσωπος Τύπου δήλωσε ότι η ευρωπαϊκή αποστολή στη Βεγγάζη επρόκειτο να συναντηθεί με τις «Λιβυκές στρατιωτικές Αρχές», χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει συγκεκριμένα με ποιόν ή ποιους. Οι εκπρόσωποι της Επιτροπής δεν επιβεβαίωσαν, ούτε διέψευσαν αν ο… Πηγή
