Κυβερνητική παρέμβαση για τα ATM Τραπεζών: «Κανένα παράθυρο χρεώσεων δύο ταχυτήτων δεν πρόκειται να ισχύσει»
(Πηγή: www.enikos.gr)
Κυβερνητική παρέμβαση για τα ATM Τραπεζών: «Κανένα παράθυρο χρεώσεων δύο ταχυτήτων δεν πρόκειται να ισχύσει»
Κυβερνητική παρέμβαση για την αντιμετώπιση των καταγγελιών σχετικά με χρεώσεις που προκύπτουν για τους πολίτες που κάνουν χρήση σε ATM τράπεζας, τα οποία έχουν πλέον περάσει υπό τον έλεγχο διαχείρισης τρίτης εταιρείας.
Κυβερνητικές πηγές διαμηνύουν με κατηγορηματικό τρόπο πως: «Κανένα παράθυρο χρεώσεων δεν πρόκειται να ισχύσει, έστω και σε ένα ποσοστό των μηχανημάτων ανάληψης. Η κυβέρνηση έχει ήδη αναλάβει πρωτοβουλίες για τις τραπεζικές χρεώσεις».
Οι ίδιες πηγές ξεκαθαρίζουν πως όλες οι αποφάσεις που ελήφθησαν με την ψήφιση του υπολογισμού είναι οριζόντιες και δεν πρόκειται να καταργηθούν μέσω «παραθύρων».
«Πήραμε… Πηγή
