Παλαιό Φάληρο: Οι κηλίδες αίματος στο σπίτι του 3χρονου κοριτσιού και πού επικεντρώνεται το ενδιαφέρον της Αστυνομίας

(Πηγή: www.newsit.gr)

ΦΩΤΟ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI

Με την μητέρα της 3χρονης που βρέθηκε νεκρή στο Παλαιό Φάληρο να διώκεται πλέον για ανθρωποκτονία, οι έρευνες συνεχίζονται για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες που οδήγησαν στο θάνατο το αθώο κοριτσάκι. 

Η γυναίκα φέρεται να ομολόγησε ότι άφησε το παιδάκι αβοήθητο να πεθάνει στην παραλία του Παλαιού Φαλήρου, αφού νωρίτερα είχε τραυματιστεί από πτώση στο μπάνιο του σπιτιού τους, στα Πατήσια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εκεί, στο διαμέρισμα της οικογένειας, βρέθηκαν κηλίδες αίματος που σύμφωνα με πληροφορίες είναι του μικρού κοριτσιού. Ωστόσο, το αίμα βρέθηκε στην κουζίνα και όχι στο μπάνιο που σύμφωνα με την γυναίκα χτύπησε το κοριτσάκι. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτό που… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *