Ανάλυση / Ο Μητσοτάκης ΑΙ και το πολιτικό κενό Σαμαρά

(Πηγή: tvxs.gr)

Στην ψηφοφορία για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, πριν ο κ. Μητσοτάκης καταφύγει σε ενέργειες που παραβίαζαν Σύνταγμα – Κανονισμό της Βουλής και πρόσβαλλαν τους κυβερνητικούς βουλευτές, είχαν προηγηθεί άγαρμπες, ερασιτεχνικές κινήσεις που υποδήλωναν κλίμα πανικού.

Η έλλειψη σχεδιασμού και σοβαρού επιτελικού κέντρου στο Μέγαρο Μαξίμου, ήταν επίσης προφανής. Ενόψει της ψηφοφορίας για την Προανακριτική Επιτροπή την Τετάρτη, το πρωθυπουργικό επιτελείο είχε προκρίνει την μαζική αποχώρηση των βουλευτών της ΝΔ στην αρχή της ψηφοφορίας, ώστε να μην σημειωθούν διαρροές από το κυβερνητικό στρατόπεδο.

Για αυτό πολλοί βουλευτές είχαν ήδη φύγει για την επαρχία. Μερικοί είχαν συγκεντρωθεί σε κοντινό καφέ, περιμένοντας το τελικό σύνθημα αποχώρησης.

Μέσα στην… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *