Φωτιά στην Πάτρα / Απάντηση Πελετίδη στον Κεφαλογιάννη – «Υπάρχουν ψέματα που ντράπηκαν και τα ίδια»

(Πηγή: tvxs.gr)

Με εκτενή και αιχμηρή ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Πέμπτη (14/8) απάντησε ο δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, στις κατηγορίες που εξαπέλυσε εις βάρος του ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Κεφαλογιάννης.

Η επίθεση του υπουργού κρίθηκε από τον δήμαρχο ως «αήθης», ενώ ο ίδιος χαρακτήρισε ντροπή το γεγονός ότι ο υπουργός εμφανίστηκε μόνο για να μεταφέρει τις ευθύνες στην τοπική αυτοδιοίκηση, την ώρα που η καταστροφή βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη και οι επιχειρήσεις κατάσβεσης συνεχίζονται.

Ο κ. Πελετίδης αποδόμησε μία – προς – μία τις δηλώσεις του υπουργού: «Είναι ντροπή να βγαίνει ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας… Πηγή

Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *