Maxus: Ενισχύεται η παρουσία της στην ελληνική αγορά

(Πηγή: www.newsauto.gr)

Μια νέα σημαντική στρατηγική συνεργασία στον κλάδο της αυτοκίνησης παρουσιάστηκε επίσημα στην ελληνική αγορά, στο πλαίσιο της 89ης ΔΕΘ.

Η Automotive Solutions, εταιρεία του Ομίλου Motor Oil, αναλαμβάνει την αποκλειστική εισαγωγή και αντιπροσώπευση των Maxus στην Ελλάδα.

Παράλληλα ανακοινώθηκε η συνεργασία με τον Όμιλο Επιχειρήσεων Σαρακάκη, έναν από τους πιο ιστορικούς και καταξιωμένους ομίλους στον χώρο της αυτοκίνησης, ο οποίος αναλαμβάνει πανελλαδικά την αποκλειστική διανομή και την τεχνική υποστήριξη των οχημάτων μέσω του εκτεταμένου και έμπειρου δικτύου που διαθέτει.

Κοινός στόχος είναι η ενίσχυση της παρουσίας της μάρκας στην ελληνική αγορά, η οποία θέλει να ανατρέψει τα δεδομένα στην κατηγορία των ελαφρών επαγγελματικών… Πηγή

Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *