(Πηγή: www.newsauto.gr)
Τους τέσσερις άξονες στρατηγικής για την αναβάθμιση και επέκταση των εθνικών υποδομών, παρουσίασε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, στο 8ο συνέδριο ITC 2025.
«Ενισχύουμε και επεκτείνουμε τον χάρτη των εθνικών υποδομών, ισχυροποιώντας τον γεωστρατηγικό ρόλο της χώρας», τόνισε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρίστος Δήμας από το βήμα του 8ου Συνεδρίου Υποδομών και Μεταφορών. Ο Υπουργός παρουσίασε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο ανάπτυξης που βασίζεται σε τέσσερις στρατηγικούς άξονες.
Πρώτος άξονας είναι η εξασφάλιση και διεύρυνση χρηματοδοτήσεων, μέσω ευρωπαϊκών πόρων, συμπράξεων, δωρεών και του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, το οποίο φέτος αναμένεται να αγγίξει το 1 δισ. ευρώ. Ενδεικτικά, αναφέρθηκαν οι ευρωπαϊκές χρηματοδοτήσεις για έργα… Πηγή

