Η άποψή μας / Μητσοτάκης, ο πραγματικός πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ

(Πηγή: tvxs.gr)

Όταν ξέσπασε το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, η κυβερνητική γραμμή ήταν ξεκάθαρη: «Δεν ξέρουμε, δεν ακούσαμε, δεν είδαμε». Οι συνεχείς αποκαλύψεις δείχνουν πραγματικά τι σήμαινε επιτελικό κράτος για τον κ. Μητσοτάκη: καθοδηγούσε ο ίδιος τα σκάνδαλα.

Πέρα από τα όσα ήδη γνωρίζαμε, ήρθαν και καινούργια τις τελευταίες μέρες. Την προηγούμενη εβδομάδα ο ανεξάρτητος Μάριος Σαλμάς κατήγγειλε πως ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Γιώργος Μυλωνάκης γνώριζε το περιεχόμενο των παρακολουθήσεων για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Πιο συγκεκριμένα, ο διαγραφείς από τη ΝΔ βουλευτής, δήλωσε ότι ο νεοδημοκράτης βουλευτής Χρήστος Μπουκώρος τού είχε εκμυστηρευτεί τον Σεπτέμβριο του 2024 πως τον είχε καλέσει ο Γιώργος Μυλωνάκης… Πηγή

Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *