Μετά τον Δένδια και ο Οικονόμου: Έπρεπε να είχαν γίνει τοξικολογικές εξετάσεις
(Πηγή: www.documentonews.gr)
«Εγώ θεωρώ ότι από την πρώτη στιγμή έπρεπε να γίνουν τοξικολογικές εξετάσεις» συμφώνησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργός Βασίλης Οικονόμου μιλώντας στην Ναυτεμπορική για το Έγκλημα των Τεμπών και το αίτημα πολλών γονέων για να γίνει εκταφή για λόγους ταυτοποίησης και τοξικολογικών εξετάσεων.
Σημειώνεται πως πρόκειται για τον δεύτερο από τη γαλάζια παράταξη που τοποθετείται σήμερα υπέρ του αιτήματος της εκταφής και ουσιαστικά υπέρ των τοξικολογικών εξετάσεων καθώς ανάλογη θέση εξέφρασε σήμερα και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας.
«Δεν διανοούμαι, δεν διανοούμαι, ειλικρινά σας λέω, πώς μπορεί να απαγορευτεί το δικαίωμα ενός πατέρα να διερευνήσει οτιδήποτε αυτός κρίνει,… Πηγή
