Αττικό Νοσοκομείο: «Τους είπα ότι είναι αλλεργικό το παιδί, θα πάω στη Δικαιοσύνη» λέει η μητέρα της 22χρονης

(Πηγή: www.iefimerida.gr)

Εξοργισμένη είναι η μητέρα της 22χρονης στην οποία οι νοσηλεύτριες του Νοσοκομείου Αττικόν χορήγησαν λάθος φάρμακο, προκαλώντας αλλεργικό σοκ.

Η κοπέλα διέφυγε τον κίνδυνο, ωστόσο λόγω της σοβαρότητας του λάθους έχει διαταχθεί ΕΔΕ από τη διοίκηση του νοσοκομείου.

Μιλώντας στο Mega, η μητέρα της είπε ότι είχε ενημερώσει τους γιατρούς ότι η κόρη της έχει αλλεργίες.

«Το θέμα έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης. Είναι καλά το παιδί αυτή τη στιγμή. Έχουμε βάλει δικηγόρο. Η αντιβίωση δόθηκε ενώ εγώ ήμουν εδώ», είπε η μητέρα.

«Δεν είχε πάρει αντιβίωση τρεις ημέρες, και έρχεται ξαφνικά και της βάζει αντιβίωση. Ρωτάω για ποιον λόγο μπαίνει η αντιβίωση… Πηγή

Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *