Κίνηση στους δρόμους: Στο «κόκκινο» το μποτιλιάρισμα σε Κηφισό, Αττική οδό, Κηφισίας, Μεσογείων και Συγγρού
(Πηγή: www.newsit.gr)
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
Από νωρίς το πρωί της Δευτέρας (14.10.2025) ξεκίνησε η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας. Λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων τα αυτοκίνητα πολλαπλασιάστηκαν στις κεντρικές αρτηρίες της πόλης και το μποτιλιάρισμα έφτασε πριν τις 9 το πρωί στο «κόκκινο».
Σύμφωνα με τους χάρτης της Google, η κατάσταση έχει δυσκολέψει ακόμα περισσότερο κυρίως στον Κηφισό, διότι έχουν συμβεί τρία τροχαία ατυχήματα που προκαλούν ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα στην ήδη υπάρχουσα κίνηση της Αθήνας.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Όπως φαίνεται, μπλοκαρισμένοι είναι οι πιο βασικοί δρόμοι, όπως η Εθνική οδός, η Αττική οδός, η λεωφόρος Κηφισίας, η λεωφόρος Μεσογείων, η λεωφόρος Συγγρού, η Ηλιουπόλεως καθώς και άλλοι δρόμοι… Πηγή
