Σιδηρόδρομος / Αμηχανία Κυρανάκη και κόντρα ΟΣΕ – Hellenic Train μετά την καταγγελία ότι τρένο μπήκε σε λάθος γραμμή

(Πηγή: tvxs.gr)

Έντονη ανησυχία, κυβερνητική αμηχανία αλλά και σφοδρή αντιπαράθεση ανάμεσα στην Hellenic Train και τον ΟΣΕ προκλήθηκε μετά από ένα ακόμη σοβαρό περιστατικό στον σιδηρόδρομο.

Συγκεκριμένα, το συμβάν έλαβε χώρα το απόγευμα της Τετάρτης (5/11) στη Σίνδο, όταν τρένο του προαστιακού που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Λάρισα κινήθηκε για αρκετά χιλιόμετρα σε λάθος γραμμή εξόδου.

Όταν οι επιβάτες ρώτησαν το προσωπικό για το τι είχε συμβεί, ένας υπάλληλος φέρεται να απάντησε: «Κάτι έγινε με το κλειδί και πήραμε λάθος γραμμή».

Όπως μεταδίδει το onlarissa.gr, πολλοί επιβάτες κατήγγειλαν ότι οι περισσότεροι σταθμοί της διαδρομής ήταν σκοτεινοί και χωρίς προσωπικό, με αποτέλεσμα να αισθάνονται ανασφάλεια…. Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *