(Πηγή: www.skai.gr)
Εκατοντάδες τρακτέρ έχουν κλείσει την ΠΑΘΕ, στον κόμβο της Νίκαιας, όπου νωρίτερα σήμερα σημειώθηκε «σύρραξη» με τις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες έκαναν και χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου – λάμψης.
Στο σημείο παραμένουν αυξημένες αστυνομικές δυνάμεις με το κλίμα να είναι ακόμη αρκετά έντονο, ενώ ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Στέλιος Τσικριτσής.κατήγγειλε στο OnLarissa «ακραία καταστολή» από τις αστυνομικές δυνάμεις σε ηλικιωμένα άτομα.
Προπηλακίστηκαν αγρότες και κτηνοτρόφοι. Είχαμε τραυματισμούς και εγκαυματίες. Δεν μας κρατάει τίποτα», τόνισε ο κ. Τσικριτσής.
Αρχική / Ελλάδα Αγροτικές κινητοποιήσεις: Κομμένη στη μέση η χώρα – Κλειστή η ΠΑΘΕ, η Ε.Ο. Καρδίτσας – Λάρισας και η Καρδίτσας – Λαμίας Στη Νίκαια σημειώθηκε «σύρραξη»… Πηγή

