Αγρίνιο: Ξεκινά η ανακατασκευή της οδού Προυσιωτίσσης- Τι προβλέπει το έργο

(Πηγή: www.agriniopress.gr)

Άμεσα -πιθανότατα ακόμα και στις αρχές της προσεχούς εβδομάδας- ξεκινούν οι δρομολογημένες εργασίες για την ανάπλαση τμήματος της οδού Προυσιωτίσσης στο Αγρίνιο, έξωθεν του γηπέδου του Παναιτωλικού.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στις 410.000 €. Η εικόνα στο τμήμα του δρόμου θα αλλάξει ριζικά, «κουμπώνοντας» ουσιαστικά με τις εργασίες ανακατασκευής που «τρέχουν» στο γήπεδο του Παναιτωλικού.

Σύμφωνα με την μελέτη προβλέπεται η τοποθέτηση αγωγού απορροής ομβρίων, η κατασκευή κρασπεδορείθρων, ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, αρδευτικού δικτύου κ.ά.

Αναμένεται να διαμορφωθεί νέο πλάτους στα πεζοδρόμια, στα οποία θα γίνει πλακόστρωση με κυβόλιθους από σκυρόδεμα και θα τοποθετηθούν πλάκες για την κατασκευή της ειδικής λωρίδας «οδηγού τυφλών»…. Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *