(Πηγή: tvxs.gr)
Θύμα ξυλοδαρμού από συγκρατούμενούς τους έπεσε μέσα στις φυλακές Κασσαβέτειας ο 16χρονος που τραυμάτισε θανάσιμα 17χρονο στις Σέρρες. Ads Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Δευτέρας, κατά τη διάρκεια γενικευμένου επεισοδίου που κατέληξε σε εμπρησμό του θαλάμου.
Σύμφωνα με το gegonontanews.gr, 11 κρατούμενοι, ηλικίας 15-18 χρονών, χτύπησαν και βασάνισαν τον 16χρονο, καθώς φέρεται να τον μαστίγωσαν με ηλεκτρικό καλώδιο.
Ο ανήλικος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, όπως και οι υπόλοιποι κρατούμενοι που ενεπλάκησαν στο επεισόδιο, και αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες επέστρεψαν στη φυλακή. Ads Όπως έγινε γνωστό, οι ανήλικοι κρατούμενοι έβαλαν φωτιά στα στρώματα, με αποτέλεσμα πυκνοί καπνοί να πνίξουν τον θάλαμο… Πηγή

