Τραγωδία στο εργοστάσιο «Βιολάντα»: Τα συλλυπητήρια μηνύματα κυβέρνησης και αντιπολίτευσης – «Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι»

(Πηγή: www.newsit.gr)

Εικόνες από το φλεγόμενο εργοστάσιο από ψηλά / Reuters

Στη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε μετά από έκρηξη στο εργοστάσιο μπισκότων «Βιολάντα» στα Τρίκαλα, αναφέρθηκε στην εισαγωγική του τοποθέτηση κατά το Υπουργικό Συμβούλιο της Δευτέρας (26.01.2026) ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. «Η σκέψη μας με τις οικογένειες των θυμάτων, να τους εκφράσω και εκ μέρους του υπουργικού συμβουλίου τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια», τόνισε, διαβεβαιώνοντας ότι η Πυροσβεστική «ερευνά ήδη τις συνθήκες για να αποδοθούν ευθύνες εκεί όπου αναλογούν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε ένδειξη πένθους, σειρά εκδηλώσεων που είχαν προγραμματιστεί από κυβερνητικά στελέχη ματαιώθηκαν ενώ η Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε ότι αναβάλλει όλες τις εκδηλώσεις που ήταν προγραμματισμένες έως… Πηγή

Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *