Ο Έπσταϊν ξεκίνησε από καθηγητής μαθηματικών -Πώς έγινε πλούσιος και πώς η ελίτ έπεφτε στα δίχτυα του

(Πηγή: www.iefimerida.gr)

Από απλός καθηγητής μαθηματικών σε ένα ιδιωτικό σχολείο της Νέας Υόρκης μέχρι ιδιοκτήτης ιδιωτικού νησιού στην Καραϊβική, ο Τζέφρι Έπσταϊν έχτισε μια περιουσία και ένα δίκτυο επιρροής που συνεχίζουν να προκαλούν απορίες.

Χωρίς πανεπιστημιακό πτυχίο, χωρίς επίσημη πιστοποίηση ως επαγγελματίας οικονομικός σύμβουλος, αλλά με αδιαμφισβήτητη ικανότητα χειρισμού ανθρώπων, ο Έπσταϊν κατάφερε να διεισδύσει στην καρδιά της αμερικανικής και διεθνούς ελίτ, όπως αναφέρει σε εκτενές, αποκαλυπτικό άρθρο της η γαλλική εφημερίδα Le Figaro.

Στο απόγειο της επιτυχίας του, η καθαρή περιουσία του Έπσταϊν εκτιμάται ότι πλησίαζε τα 600 εκατομμύρια δολάρια. Ένα ποσό εντυπωσιακό, αλλά μικρό σε σύγκριση με τις περιουσίες των πελατών του:… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *