Κακοκαιρία / Πλημμύρες σε Χίο και Κρήτη – Δρόμοι ποτάμια, κατολισθήσεις και προβλήματα στο οδικό δίκτυο

(Πηγή: tvxs.gr)

Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε η πρόσφατη κακοκαιρία σε Κρήτη και Χίος, με πλημμύρες, κατολισθήσεις και πτώσεις δέντρων εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων. Ads Σε πολλές περιπτώσεις οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια, δυσχεραίνοντας ή και διακόπτοντας την κυκλοφορία.
Σοβαρές ζημιές στον Δήμο Φαιστού στην Κρήτη
Από τις περιοχές που επλήγησαν περισσότερο στην Κρήτη ήταν ο Δήμος Φαιστού. Οι ισχυρές καταιγίδες που έπληξαν τη Μεσαρά προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές, με δρόμους να καλύπτονται από λάσπη και φερτά υλικά, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Στη Μεσαρά, γέφυρα στον δρόμο προς τον αναδασμό Τυμπακίου «κόπηκε στα δύο», καθιστώντας τη διέλευση επικίνδυνη. Οι αρχές καλούν τους οδηγούς να αποφεύγουν το συγκεκριμένο… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *