Κακοκαιρία εξπρές την Τρίτη με ισχυρές καταιγίδες σε κορεσμένα εδάφη – Η ανάρτηση του Γιάννη Καλλιάνου

(Πηγή: www.newsit.gr)

Για κακοκαιρία εξπρές την Τρίτη (17/02/2026) με ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε « ήδη κορεσμένα εδάφη» κάνει λόγο ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος.

(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του ο Γιάννης Καλλιάνος η κακοκαιρία την Τρίτη με βροχές και καταιγίδες  θα είναι «εξπρές ως προς την διάρκεια, όχι όμως απαραίτητα ως προς την ένταση σε τοπική κλίμακα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Καλλιάνος με ανάρτησή του στο Facebook αναφέρει τα εξής: «Την Τρίτη έρχεται κακοκαιρία Express αλλά με τοπικά υψηλά Rain Rates σε ήδη κορεσμένα εδάφη.

Η Τρίτη 17 Φεβρουαρίου θα χαρακτηρίζεται από ένα γρήγορο αλλά δυναμικό σύστημα. Πρόκειται για κακοκαιρία express ως προς… Πηγή

Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *